Olo Urban Spa

Hoidot & hinnat

Mikä olisikaan parempi tapa hemmotella itseään kuin rentouttava kasvohoito? Lahjakortti kasvohoitoon on myös erinomainen lahjaidea. Olo Urban Spa Tampereen keskustassa tarjoaa niin hoitavat kuin hellivät kasvohoidot sekä miehille että naisille. Irtaudu hetkeksi arjesta ja anna kasvojesi levätä ja rentoutua!

Valikoimasta löytyy esimerkiksi syväkosteuttavia hoitoja kuivalle iholle, rauhoittavia, puhdistavia ja tasapainottavia hoitoja sekä kiinteyttäviä ja kirjastavia vitamiinikasvohoitoja ja hedelmähappohoitoja. Meiltä saat myös luonnonkosmetiikalla tehtävän kasvohoidon. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa aika hoitoon!

Kasvohoidot

DETOX 45 min. 79€

Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä, 

MOISTURISING 60 min. 99€

Kosteuttava kasvohoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja.

Kuvaus: Kosteuskylpy iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidossa käytettävien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas

SOOTHING 60 min. 99€

Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon suojatoimintoa, sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoidon sisältävä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa-iholle.

 

PURIFYING 60 min. 99€

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

Kuvaus: Solujen luonnollisen ’bakteerifooran’ tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia

PRIORI PEEL IT 69,00 €    15 min
Nopea, tehokas ja syvävaikutteinen happohoito, joka saa ihon säteilemään. Sopii erinomaisesti vaikka ruokatauolla tehtäväksi, sillä iho ei punoita hoidon jälkeen. Kuorii kuivia ihosoluja ja kosteuttaa perusteellisesti. Tuloksena pehmeämpi ja sileämpi iho.    Happohoitoja ei tehdä raskauden tai antibioottikurin aikana. 
PRIORI SKIN RE-BOOT 79,00 €  30 min
Kemiallinen kuorinta ja LED-valonaamio. Kosteuttaa, pehmittää ja tasoittaa ihoa ja sen väriä. Naamiolla on ihon juonteita ja ryppyjä täytelöittävä vaikutus. Sopii hyperpigmentaation, juonteiden, auringon aiheuttamien vaurioiden, aknearpien ja epätasaisen ihon hoitoon.  Huomioithan, että happohoidon jälkeen ei saa hikoilla. Happohoitoja ei tehdä raskauden tai antibioottikuurin aikana.    
PRIORI SKIN UNWRAPPED 89,00 €  45 min
Kemiallinen kuorinta, kosteuttava hyaluronihapponaamio ja LED-valonaamio. Kosteuttaa, pehmittää ja tasoittaa ihoa ja sen väriä. Naamiolla on ihon juonteita ja ryppyjä täytelöittävä vaikutus. Sopii hyperpigmentaation, juonteiden, auringon aiheuttamien vaurioiden, aknearpien ja epätasaisen ihon hoitoon.  Huomioithan, että happohoidon jälkeen ei saa hikoilla. Happohoitoja ei tehdä raskauden tai antibioottikuurin aikana.  
KASVOHIERONTA 30min 50€
Kasvojen lihaksia ja koko kehoa kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohieronta. Sis. Kasvojen alkupuhdistuksen.  
TÄYDELLINEN KASVOHOITO 60min 109€
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittava ihotyypin mukainen erikoisnaamio.

RESURFACE 30min. 69€

Ihon uudistumista tehokkaasti edesauttava hoitokäsittely, joka pohjautuu happoihin. Ihoa tehokkaasti ja nopeasti, mutta hellävaroen kuoriva ja uudistava hoitokokonaisuus, joka vähentää näkyvästi epäpuhtauksia, ihovirheitä ja juonteita, siloittaa ja pehmentää ihoa. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona. 
ICON TIME +30
Elvyttävä Anti-Age hoito. Ikääntymisprosessia hidastava hoito. Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee ryppyjä sekä ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.    99,00 €    60 min

ICON TIME +40
Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee juonteita sekä ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.    109,00 €    60 min

ICON TIME +50 kiinteyttävä hoito
Kiinteyttävä anti-Age hoito. Elvyttää ihosolujen toimintaa ja suojaa ihon tukirakennetta. Taistelee ryppyjä sekä ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.    129,00 €    60 min
GUA -SHA KASVOHOITO 98,00 60 min
Kiinalaiseen kansanperinteeseen pohjautuva rentouttava (kasvojen/ kaulan/ decolten/ kallonpohjan/ hartioiden) hieronta, joka kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä kohottaa kasvojen linjoja. Silottaa ja pehmentää naurujuonteita, kohottaa kulmakarvojen linjaa, nostaa silmäkulmia ja suupieliä, kiinteyttää leuan aluetta, poistaa/ehkäisee silmäpusseja ja laskee turvotusta. Hoito tasoittaa ja hoitaa ihoa parantaen elastisuutta ja kimmoisuutta sekä parantaa lymfanestekiertoa. Auttaa myös purentaongelmiin. Hoito poistaa kireyksiä ja stressiä sekä auttaa myös päänsärkyyn ja migreeniin. Sisältää hieronnan lisäksi alkupuhdistuksen, kasvoöljyn sekä loppuvoiteen. 
MIKRONEULAUS 169,00 €  60 min
Mikroneulaus (Micro-mesotherapy) on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia syvemmälle ihoon. Näiden mikrokanavien kautta saadaan imeytettyä aktiiviainetta juuri sinne, missä ihon kollageeni ja elastiinisäikeet muodostuvat. Hyaluronihapolla saadaan välitön täytelöittävä vaikutus. Mikroneulaus mm. uudistaa ja kosteuttaa ihoa, madaltaa juonteita, tasoittaa ihon väriä, häivyttää leikkaus- ja aknearpia, hoitaa selluliittia ja aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua. Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauskynää, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osa-alueet, myös silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy huolellinen kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, mikroneulaus BTB13 -seerumilla sekä erikoisnaamio. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona n. 1kk välein riippuen lähtötilanteesta ja hoidon tavoitteesta. Tarvitset kotiin myös jälkihoitoon soveltuvat ihonhoitotuotteet.    
ZEN ZONE-KASVOHOITO 150,00 €    90 min
Todellinen kokonaisvaltainen hemmottelupaketti koko keholle. Ihana hoito esimerkiksi lahjaksi tai itselle hemmotteluun. Sisältää jalkakylvyn, niska-hartiaseudun hieronnan, hemmottelevan kasvohoidon ihotyypin mukaisesti. Hoito viimeistellään jalkojen vyöhyketerapeuttisella hieronnalla.    
KASVOLYMFA 99,00 €  75min
Kasvolymfa on pumppaustekniikalla tehtävää hierontaa, joka vaikuttaa mm. kasvojen alueen aineenvaihduntaan ja laskee tehokkaasti turvotusta. Kasvolymfa on erittäin rentouttavaa ja saa ihon näyttämään kuulaalta. Sopii hyvin herkälle Rosaceae tai Couperosa iholle. Näkyvimmät ja pitkävaikutteisimmat hoitotulokset saavutetaan 5 – 10 kerran hoitosarjoina. Sisältää alkupuhdistuksen, lempeän lymfahieronnan, ihotyypin mukaiset voiteet ja naamion. 

Jalkahoidot

OLO JALKAHOITO (+ KESTOLAKKAUKSELLA, 90min). 75€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen ja lakkaus, hieronta, 75 min.

SPA- JALKAHOITO (+ KESTOLAKKAUKSELLA, 105min). 105€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen ja lakkaus, kuorinta, naamio, hieronta, 90 min.

LITTLE MOMENT

Ylellinen pää-, käsi- ja jalkahierontarituaali, 30min. 55€

VARPAANKYNSIEN KESTOLAKKAUS, 60min 50€

päähieronnat

PÄÄHIERONTA 30 min. 45€

rentouttava ja stressiä lieventävä päähieronta

Kädet & kynnet

SPA- KÄSIHOITO (+ KESTOLAKKAUS, 90min) 70€

Puhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, kynsien siistiminen ja lakkaus, 60 min.

 

KESTOLAKKAUS (kestolakkaushuolto) 40€

moniväri/koristelut alk + 5e

PIKAMANIKYYRI

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen + kynsilakka, 30min. 37€

RAKENNEKYNNET

Uudet rakennekynnet oman kynnen päälle geelillä 95€

Rakennekynnet huolto lyhyet / luonnolliset 70€

Rakennekynnet huolto pitkät 95€

RAKENNEKYNNET RANSKALAISELLA MANIKYYRILLA 110€

Ranskalainen huolto 75€

GEELIKYNSIEN POISTO 40€

LISÄPALVELUT:

Timantit / koristelut, 30min +15€

Yhden kynnen korjaus 10€

 

Sokeroinnit

KASVOJEN ALUE 15€

KAINALOT 25€

SÄÄRET/REIDET/KÄSIVARRET 38€

BIKINIRAJA 30€

SELKÄ/RINTA 45€

BRASILIALAINEN ( vain naisille ) 70€

BRASILIALAINEN HUOLTO (max. 5vk edellisestä käynnistä) 60€

KAINALOT + BRASILIALAINEN + KÄDET/SÄÄRET 120€

KAINALOT + BIKINIRAJA + KÄDET/SÄÄRET 80€

Kampaukset & meikit

PÄIVÄMEIKKI 50€

JUHLAMEIKKI 60€

HÄÄMEIKKI, sis. koemeikin 120€

MEIKINOPASTUS, sis. meikin 80€

Hoitopaketit

OLO RITUAL -rentoutusta kaipaavalle

Pehmittävä ja uudistava kokovartalokuorinta, tranquillity kasvo- ja vartalohoito sekä spa-jalkahoito 260€

OLO MOTHER -soveltuu odottavalle äidille

ihotyypille sopiva kasvohoito, päähieronta sekä rentouttava jalkahoito 180€

OLO KIDS -pienille käsille ja jaloille

hemmotteleva käsi- ja jalkahoito, sis. halutessasi kynsien lakkauksen 50€

OLO RELAX

ihotyypille sopiva kasvohoito, pää-, jalka- ja käsihieronta 129€

RÄÄTÄLÖI ITSE

meillä voit järjestää naistenillan, syntymäpäivät, polttarit, illanistujaiset tms. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

Ripset & kulmat

KULMIEN LAMINOINTI
Kulmakarvojen laminointi on tällä hetkellä yksi markkinoiden kuumimmista ja uusimmista hoidoista. Kulmakarvojen laminoinnilla saadaan kulmiin kauniin huoliteltu muoto saaden ne samalla näyttämään luonnollisen runsailta. Sisältää kulmien värjäyksen. Kesto 4-8 viikkoa. 60,00 € 60 min

KULMIEN LAMINOINTI JA RIPSIEN TAIVUTUS 110,00 €  90 min


Ripsienpidennys klassinen  120,00 € 90 min
Ripsihuolto klassinen 65,00 € 60 min

RIPSIPIDENNYS VOLYYMI

Hybridiripset
Hypridiripset on sekoitus volyymi- ja klassisia kuituja. Tulos on luonnollisen näyttävä. 135,00 € 90 min

Hypridiripset huolto 75,00 € 75 min

Pre made volyymiripset
Laadukkailla valmisviuhkoilla saadaan luotua nopeasti siistit, tasalaatuiset ja kestävät volyymiripset. Pysyvyydestä huippuluokkaa, kuidun eivät tartu toisiinsa eli kuidut pysyvät kauniisti auki. 120,00 € 120 min

Pre made volyymiripset huolto.
Huollot vain meillä tehtyihin Pre made volyymiripsiin. 65,00 € 75 min

Ripsienpidennysten poisto. 30,00 € 45 min

Ripsien värjäys    20,00 € 15 min

Kulmien siistiminen ja muotoilu 20,00 € 15 min

Kulmien värjäys ja muotoilu   25,00 € 30 min

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 40,00 € 30 min

Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa. 75,00 € 60 min

Vartalohoidot

SACRED NATURE VARTALO- JA KASVOHOITO 60 min. 120€

luonnonkosmetiikalla tehtävä kokovartalohieronnan ja kasvohoidon yhdistelmä

TRANQUILLITY VARTALO- JA KASVOHOITO 90 min. 140€

rentouttava ja rauhoittava rituaali, johon kuuluu kokovartalohieronta ja kasvohoito

AROMASOUL VARTALORITUAALI 75 min. 129€

aromaattisilla öljyillä tehtävä vartalohieronta

OLO SPA KOKOVARTALOHOITO 75min. 109€

Uudistava, pehmittävä ja rentouttava kokovartalohoito, joka sisältää kuivaharjauksen ja lämpimällä öljyllä tehtävän kokovartalohieronnan

BODY BIOENERGY 60min. 129€

Aktivoi mikroverenkiertoa sekä imunestekiertoa. Hoidon tehokkuuden voit valita vaikuttavan joko nesteiseen selluliittiin tai kolmannen asteen selluliittiin

KUUMAKIVIHIERONTA

syvärentouttava kuumakivihieronta, 60, 75, 90 min 90€, 105€, 120€

LITTLE MOMENT 30min. 55€

Ylellinen pää-, käsi- ja jalkahierontarituaali

SELÄN IHONPUHDISTUS 60 min. 75€

puhdistava ja tasapainottava hoito selälle, sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen

SELÄN IHONPUHDISTUS 60 min. 75€

puhdistava ja tasapainottava hoito selälle, sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen

Yhteystiedot

Hämeenpuisto 8 A 29,

33210 Tampere

045 173 0393
hoitola@olourbanspa.com

Avoinna:
Ma- Pe 10-17
Tai sopimuksen mukaan